Office Lunch

Office Lunch laat u dagelijks genieten van een smaakvolle lunch geserveerd in een Bento Box. Geheel verzorgd op locatie, ook wel ’het nieuwe zakelijk lunchen’ genoemd.

Het Gemak

Geen wekelijks lunchmenu meer samen hoeven stellen, de boodschappenlijst kan achterwege blijven en het is niet meer nodig te bepalen wie verantwoordelijk is voor het maken van de lunch ofwel een extra medewerker voor in dienst te nemen.

De Bentobox

De Bento Box bestaat uit dagelijks wisselende sandwiches, een frisse salade en een verantwoorde hartige en- / of zoete snack, met daarbij de keuze uit een frisse smoothie, gezond fruitwater of seizoenssoep. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en of allergieën (aan te geven in het contactformulier).

De Voorwaarden

In het contactformulier kunt u aangeven op welke dag de levering gewenst is en voor hoeveel personen, meerdere dagen mogelijk. Wij leveren de Bento Boxen van maandag tot en met vrijdag en zorgen ervoor dat de bestelling voor 12.00 op locatie is. Er wordt contactloos geleverd doormiddel van een krat, hier gaan de Bento Boxen in en bij aflevering maken wij gebruik van handschoenen. Bij iedere eerstvolgende levering nemen wij de vorige Bento Box retour (uitzonderingen mogelijk in overleg). Wij leveren in Den Haag en omgeving.

Het Vervolg

Enthousiast en benieuwd naar onze smaakvolle lunch? Vul de contactpagina in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Klik hier om uw lunch aanvraag te doen

Team Office Lunch