Team

Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij Pierre par CP met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van restaurant Central Park. Met kennis en gevoel voor sfeer schenkt hij samen met zijn team exclusieve wijnen, maar ook toegankelijke en moderne wijnen uit de mooiste streken.

Tessey Geurds is een gedreven dame die het de gasten het liefste zo comfortabel mogelijk maakt. Als bedrijfsleidster van Pierre en gepassioneerd wijnkenner, geeft Tessey u graag een mooi wijnadvies.

Tim Bood is sinds mei 2018 chef van Central Park Voorburg, zijn ervaring zijn opgedaan onder Mario Ridder bij de Zwethheul ** , Henk Savelberg * en Fouquet in Den Haag. Tim ontwikkeld samen met de keukenchef van Pierre Par CP, Krisztian Parlagi, zijn gerechtjes aan de hand van seizoenen.

Krisztian Parlagi haalde zijn ervaringen op bij Restaurant de Stadstuin in Breda, restaurant Parkheuvel ** en restaurant Heroine in Rotterdam. Krisztian verzorgd voor u de lekkerste gerechtjes en bites tijdens uw verblijf in Pierre.