Pierre Par CP

Op dinsdag 28 mei 2019 is wijnbar Pierre par CP in hartje Den Haag heropend, onder de vleugels van restaurant Central Park Voorburg.

Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met manager Tamara Holwerda de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber.

Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Bar bites en heerlijke gerechten van chefs Tim Bood en Nelson Rodriques maken de wijnervaring compleet.

Food & Wine Bar

Pierre is 5 dagen per week geopend, in het weekend (bij ons begint dit op vrijdag) serveren wij de lunch vanaf 12.30 uur en het diner tot laat in de avond.

Foodliefhebbers kunnen genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld door chefs Tim Bood & Nelson Rodrigues.

klik hier voor een blik op de menu kaart

De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast drie-, vier- of vijfgangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Qua dranken bieden wij een zeer uitgebreide wijnkaart met wel 750 verschillende soorten wijn, naast de wijn is er een ruim aanbod non-alcoholische en-/of warme dranken. Ook een lekker biertje kunt u bij Pierre krijgen. 

Wine Shop

Ook de optie om na het genieten van een glas wijn, de fles voor thuis aan te kunnen schaffen is één van de mogelijkheden. Voor een gereduceerd tarief mag u de fles ook kopen.

Een mooi cadeau voor de echte wijnliefhebber, schroom niet voor een goed advies en ruime keuze uit onze wijnkelder.